MoodUp

MOOD Up! on yksityinen hyvinvointistudio Helsingin Lauttasaaressa. Tarjoamme hyvinvointipalveluja yrityksille, ryhmille ja yksityisasiakkaille.Minna Helkiö


FasciaMethod® ohjaaja

Personal Trainer, Trainer4You

SKY-kosmetologi

dipl. aromaterapeutti

 

puh. 040-351 9599

Marianne Vainio


FasciaMethod® ohjaaja

Personal Trainer, Trainer4You

HealthCoach, PTCA Academy

dipl. aromaterapeutti

Satujumppa - Sagogymnastik

 

puh. 050-529 2468

 

Betjänar även på svenska.

MOOD Up!Meidän tarina -opetellaan kuuntelemaan kehoamme ja ollaan sille armollisia!


 

Kiinnostuksemme hyvinvointiin syntyi omien kokemusten ja muutosten kautta. Kaksi aikuista naista oli jo nähnyt, mitä "ikä tuo mukanaan": kehon liikkuvuus salakavalasti vähenee, koordinaatio heikkenee, pieniä kolotuksia ja jäykkyyksiä tuntuu siellä täällä, hormoonimyrskyt yllättävät ja keskikeho muuttaa muotoaan. Yhtäkkiä halu voida paremmin ja elää terveempänä tulee tärkeäksi. Omaan kokemukseen pohjaten voimme myös todeta, että pienillä elämäntapamuutoksilla saadaan suuria tuloksia. Vahvuutemme valmentajina onkin ammattitaidon lisäksi kyky myötäelää ja kannustaa muutoksessa, jonka olemme itsekin kokeneet.

 

Meille on kunnia- asia, että palvelumme on henkilökohtaista ja laadukasta. Valmennuksen lähtökohtana ovat aina omat toiveesi ja tavoitteesi ja niiden sovittaminen sujuvasti arkeesi. Uskomme, että matka kohti parempaa minää ei vaadi itkua ja hammastenkiristystä. Valmennamme lempeästi, mutta emme lepsusti. Ennen kaikkea olemme muutoksessasi mukana suurella sydämmellä.

 

Valmentajina otamme asiakkaan aina kokonaisuutena. Hyvinvointi on monien osien summa. Siinä, että nuo osat kohtaisivat hyvällä tavalla, haluamme olla apunasi.


Vuosien haaveet ja suunnitelmat konkretisoituvat tammikuussa 2018, kun avasimme oman-näköisen hyvinvointistudiomme Helsingin Lauttasaareen.


Hyvinvointikeitaassamme rentoudut, palaudut kiireisen elämän aiheuttamasta väsymyksestä ja stressistä sekä työn aiheuttavista vaivoista. Tule sellaisena kun olet-

Tervetuloa meille!

Hyvinvointi on monien osien summa. Siinä, että nuo osat kohtaisivat hyvällä tavalla, haluamme olla apunasi.


Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen, se ei sido sinua vielä mihinkään


PALVELUMME


Hyvä olo lähtee ehdottomasti liikunnasta, mutta sen ei tarvitse olla itkua ja hammasten kiristystä, kipeytyneitä ja jäykkiä lihaksia. Tärkeässä roolissa ovat myös riittävä lepo ja palautuminen, oikeanlainen ravinto ja henkinen hyvinvointi. Unohtamatta pieniä hemmotteluhetkiä esim. aromaterapiahieronta tai kasvohoito, joita jokainen meistä ansaitsee. Valmentajina otamme asiakkaan aina kokonaisuutena.


Sinun hyvinvointi -Oma valmentaja palvelut


Yksilöohjauksen lähtökohtana on aina asiakkaan omien tavoitteiden tukeminen. Valmentajan kanssa harjoittelu on turvallista ja ammattimaista. Tapaamiset valmentajan kanssa pidetään aina yksityisellä studiollamme, jossa voit harjoitella suojassa vierailta katseilta kahdestaan valmentajan kanssa.


Lue lisää


FasciaMethod

Lempeä kehonhuolto

 

Kehon ja mielen huoltoa.

Tunti edistää palautumista, liikkuvuutta ja stressinhallintaa.

Tunnin levollinen tunnelma ja rauhallisesti rytmitetyt harjoitteet luovat kokonaisvaltaisen hyvänolon kokemuksen.

 

 

Lue lisää

 

 

Vuokraa tila

 

Vuokraamme tilaa satunnaisille ja/tai säännöllisille viikottaisille tunneille. 

Salimme sopii hyvin esim. pilates-, jooga tai rentoutumistuntien pitämiseen. Tilaa voi myös vuokrata kurssien pitämiseen.

 

Ota yhteyttä 050-529 2468/Marianne

 

 

 

 

MOOD Up!

Hyvinvointistudio

Puhelin: 050-529 2468

Osoite:Särkiniementie 5 B, 4.krs

00210 Helsinki, Lauttasaari

MOOD Up! Hyvinvointistudio 2018 © Copyright. Kaikki oikeudet pidätetään.