Lempeä kehonhuolto Fascia Method®

Kehon ja mielen huoltoa


Tunti edistää palautumista, liikkuvuutta ja stressinhallintaaTämä tunti rakentuu dynaamisesta liikkuvuusharjoittelusta ja täsmävenyttelystä kireille lihaksille.

Tunnilla edetään rauhallisesti mukavuusalueella pysyen. Liikettä tehtäessä, kukin etenee omassa rytmissään ja taitojensa mukaisesti.

Tavoitteena on parantaa kehon liikkuvuutta, tasapainoa, liikehallintaa ja voimantuottoa. Ohessa myös keskittyminen ja hengittäminen saavat harjoitusta.

Tunnin jälkeen olo on lämmin, keho kokonaisvaltaisesti rentoutunut ja mieli tyhjentynyt stressinaiheuttajista.

Työvälineenä tunneilla on oma keho, muita välineitä emme käytä.

Tunti koostuu alkulämmittelystä, seisten, polvillaan, istuen ja makuulla tehtävistä liikesarjoista ja loppurentoutuksesta, mikä on tärkeä osa harjoitusta.

Sopii kaikenikäisille, naisille ja miehille, liikuntataustasta riippumatta.


  


TUNNIN LEVOLLINEN TUNNELMA JA RAUHALLISESTI RYTMITETYT HARJOITTEET


LUOVAT KOKONAISVALTAISEN HYVÄNOLON KOKEMUKSENFascia eli sidekudos on verkkomainen kalvo, joka ympäröi sisäelimiä, lihaksia, luita, jänteitä ja muita kehon rakenteita.

Voidaan sanoa, että fascia pitää meitä kasassa.

Karkeasti jakaen fasciaa on kahdentyyppistä: tiukkaa sidekudosta ( tarvitaan mm. voimantuotossa kuormaa siirtäessä )ja löyhää nestemäistä sidekudosta ( takaa rakenteiden liukumisen ja vaikuttaa siten liikkuvuuteemme ).

Fasciaa jäykistävät mm. liika istuminen, kehon virheasennot, stressin aiheuttamat lihasjännitykset, liian rankka liikunta liian usein. Näiden seurauksena nestemäinen sidekudos muuttuu tahmeammaksi ja rakenteet ikäänkuin liimautuvat toisiinsa. Tällöin liuku rakenteiden välillä vähenee tai häviää kokonaan. Käytännössä se tarkoittaa, että kehomme liikkuvuus kärsii

.FasciaMethod® on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä

Ryhmämme ovat pieniä, ohjaajamme opastavat ja avustavat jokaista liikkujaa aina henkilökohtaisesti.

 

Tunti sopii kaikille sekä naisille että miehille.

Opastamme perusteet rauhassa ja ammattitaidolla. Voit olla vasta-alkaja tai jo tottunut treenaaja.


Kokemuksia ja tuntemuksia osallistujien omin sanoin kertomana FasciaMethod tunneistamme:

”Ihana rentouttava työpäivän päätös! Harmittaa, etten sairasloman takia ehtinyt kaikille kerroille. Sopii iästä ja kunnosta riippumatta kaikille ja lisää työhyvinvointia ja liikkuvuutta monipuolisesti” - Laura, 28 v.


”Ihan mahtava fiilis aina tunnin jälkeen. Olen nukkunut tosi hyvin seuraavat yöt” - Titta, 63 v.


”Fascia-venyttelytunti on ihana, rauhallinen, rentouttava ja kehoa tasapainottava tunti. Liikkeet ovat tarpeeksi yksinkertaisia, eivätkä vaadi erikoistaitoja tai voimaa tai venyvyyttä. Oikein tehokas ja hyvää-tekevä tunti. Kiitos!” Saara, 28 v.


”Aivan ihanan rentouttava tunti. Ei suorituspaineita ja juuri sitä mitä kiireisen työpäivän jälkeen kaipaisi. Hyvä olo koko illan ja mielellään tuli seuraavanakin kertana. Rauhalliset ja tehokkaat liikkeet.” - Anne, 58 v.


”Kiva, rauhallinen ja rentouttava tunnelma. Venytykset tekivät tosi hyvää kropalle. Sopivan pituinen tunti. Päivällä kiireessä jo odotti että, pääsee illalla tänne. Ihanat vetäjät.” - Marjo, 55 v.


” Kerta kerralta huomaa kuinka tietyt jumipaikat aukeavat helmpommin. Ei uskoisi, että ”pelkästä ”venyttelystä” tulee näin hiki! :-) Suosittelen kaikenikäisille ja kokoisille!” - Hanna, 35 v.


” Tunnit ovat olleet mieltä ja kehoa virkistäviä! Työpäivän jälkeen tunnit ovat saaneet työasiat pois mielestä ja rentouttaneet olematta kuitenkaan liian ”tylsiä”. Toiminnallinen venyttely on ollut juuri sopiva tapa minulle, joka EN TODELLAKAAN yleensä innostu venyttelystä ja olen liian malttamaton olemaan liian kauan yhdessä asennossa. Suurkiitos mukavista tunneista” - Saana, 25 v.

Voimmeko olla avuksi?

 

 

 Mietitkö että jotain pitäisi tehdä,  mutta et oiken tiedä mistä aloittaa? Tässä me voimme olla avuksi. Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen. Tapaamme sinut mielellämme ja keskustelemme miten pääset alkuun tai jatkat siitä mihin jäit. Olet lämpimästi tervetullut hyvinvointistudiollemme keskustelemaan. Samalla pääset tutustumaan meidän rauhalliseen , yksityiseen hyvinvointikeitaaseemme.

MOOD Up!

Hyvinvointistudio

Puhelin: 050-529 2468

Osoite:Särkiniementie 5 B, 4.krs

00210 Helsinki, Lauttasaari

MOOD Up! Hyvinvointistudio 2018 © Copyright. Kaikki oikeudet pidätetään.