Palvelut

MOOD Up! on yksityinen hyvinvointistudio Helsingin Lauttasaaressa. Tarjoamme hyvinvointipalveluja yrityksille, ryhmille ja yksityisasiakkaille.

Hyvinvointikeitaassamme rentoudut, palaudut kiireisen elämän aiheuttamasta väsymyksestä ja stressistä sekä työn aiheuttamista vaivoista. Tule sellaisena kun olet!  Tervetuloa meille!

PALVELUMME

 

Hyvä olo lähtee ehdottomasti liikunnasta, mutta sen ei tarvitse olla itkua ja hammasten kiristystä, kipeytyneitä ja jäykkiä lihaksia. Liikunta voi myös olla lempeää kehonhuoltoa, joka tekee hyvää sekä keholle että mielelle.

 Tärkeässä roolissa ovat myös riittävä lepo ja palautuminen, oikeanlainen ravinto ja henkinen hyvinvointi. Olemmekin ottaneet huomioon erityisesti rentoutumisen ja stressittömän ilmapiirin. Teemme töitä sekä yksityisasiakkaiden että työyhteisöjen sekä eri ryhmien kanssa.

 

Sinun hyvinvointi -Oma valmentaja palvelut


Yksilöohjauksen lähtökohtana on aina asiakkaan omien tavoitteiden tukeminen. Valmentajan kanssa harjoittelu on turvallista ja ammattimaista. Tapaamiset valmentajan kanssa pidetään aina yksityisellä studiollamme, jossa voit harjoitella suojassa vierailta katseilta kahdestaan valmentajan kanssa.


Lue lisää


FasciaMethod Lempeä kehonhuolto

 

Kehon ja mielen huoltoa.

Tunti edistää palautumista, liikkuvuutta ja stressinhallintaa.

Tunnin levollinen tunnelma ja rauhallisesti rytmitetyt harjoitteet luovat kokonaisvaltaisen hyvänolon kokemuksen.

 

Lue lisää

 

 

 

 

Yritykset ja ryhmät


Mood Up! hyvinvointi ohjelmissa nautitaan yhdessä- tekemisen ilosta ja kokeillaan uusia elämyksiä. Ohjelmat sopivat hyvin työhyvinvointi- ja virkistyspäivään, polttareihin, ystäväporukoille ja muille ryhmille.Lue lisää


Selaa esite


MOOD Up!

Hyvinvointistudio

Puhelin: 050-529 2468

Osoite:Särkiniementie 5 B, 4.krs

00210 Helsinki, Lauttasaari

MOOD Up! Hyvinvointistudio 2018 © Copyright. Kaikki oikeudet pidätetään.